Creditul cu mașina ne ajută să ieșim dintr-un impas financiar

 

Societatea românească are hibele ei, dar, are și părțile bune create de oameni care empatizează cu problemele sociale actuale. Prețurile cresc constant, salariile sunt mici, nevoile sunt diverse, iar oamenii caută alternative legale prin care pot duce un trai decent. Câteodată, există unele nevoi sau servicii neprevăzute care trebuie realizate într-un timp foarte scurt, iar, din păcate, poate fi vorba și de o situație costisitoare. Ce se întâmplă atunci? Există tot felul de variante birocratice care pot încurca desfășurarea problemei neprevăzute într-un mod rapid. Mai există o variantă rapidă, la fel de sigură, poate chiar mai avantajoasă, amanetarea unui bun pe care dumneavoastră îl dețineți.

Un mijloc foarte rapid (undeva la 15 minute) de a obține banii pentru a rezolva acea situație urgentă, poate fi amanetarea propriului autovehicul pentru o perioadă prestabilită, fără costuri ascunse. Totul se poate face în urma unui contract între beneficiarul sumei de bani care aduce mașina și MC Amanet Auto. Orice bun mobil motorizat (autoturism, utilitare, motociclete, scutere, bărci etc.) poate fi amanetat, oricand, la orice oră de către MC Amanet Auto, singurul amanaet auto din București și Ilfov care stă la dispoziția clienților non stop.

Cui i se adresează creditul cu mașina?

 

credit cu masina

Oricui deține un autovehicul și are nevoie de o sumă de bani între 500€ – 100.000€, motivul nu este relevant contractului. Nu contează marca de mașină pe care o aveți, cât de nouă sau cât de veche este, trebuie doar să fie un autovehicul care să valoreze pe piață măcar 1000€.

În ceea ce privește „semi-birocrația” de care aveți nevoie pentru a vă amaneta mașina, vă trebuie doar câteva documente (precum cartea de identitate în original, cartea de identitate a autoturismului, certificatul de înmatriculare și o vizită la sediul MC Amanet Auto.

Beneficiile creditului cu mașina

 

credit cu masina beneficii• Motivul pentru care aveți nevoie de un împrumut financiar rapid nu trebuie justificat absolut deloc, nefiind necesară stipularea lui în contract.

• Indiferent de suma solicitată și de tipul de mașină, MC Amanet Auto va îngriji și supraveghea non stop mașina dumneavoastră. Toate mașinile amanetate sunt parcate în parcul auto MC Amanet Auto, acesta dispune de supraveghere video și umană, dotat cu garaje, monitorizat constant de o firmă de pază.

• În cazul în care nu se mai poate restituii suma de bani pentru vehicul, acesta poate fi vândut, iar contravaluarea va fi împărțită între MC Amanet Auto și fostul proprietar. MC Amanet Auto luând diferența de bani pe care o datorați, iar fostul proprietar ia restul sumei care a mai rămas.

• Toată această afacere durează aproximativ 15 minute, iar suma de bani este dată pe loc Toți clienții sunt scutiți de tot felul de termene de aprobare sau alte acte care necesită timp prețios. De asemenea, MC Amanet Auto, nu percepe nici un fel de altă taxă ascunsă, în afară de cea stipulată în contract.

Cu o experiență de peste 5 ani în amanetarea vehiculelor și cu o vechime de peste 20 de ani în domeniul auto, MC Amanet Auto, nu a avut niciodată o situație care s-a finalizat cu nemulțumirea clientului. Acest domeniu este în plină expansiune deoarece există multe situații care necesită o sumă de bani rapidă. Un alt motiv ar fi faptul că grija față de clienți și vehicule este la fel de ridicată ca în orice alt caz de creditare. Avantajul suprem fiind că în urma amanetării unui vehicul rezultă sumă de bani necesară într-un timp foarte scurt, cu acte puține și cu o siguranță față de client ridicată.