Va aflați in imposibilitatea de a achita împrumutul cu garanție auto contractat   sau aveți nevoie de o suma mai mare de bani ?

Suntem 100% dispuși sa va ajutam  ! Avem costuri ZERO de refinanțare auto !

Daca mașina este la noi in amanet , puteți oricând solicita gratis către societatea noastră  suplimentarea sumei împrumutate in baza autoturismului lăsat gaj sau puteți opta pentru o refinanțare la orice alt amanet auto sau la orice alta instituție de creditare autorizata.

Refinantare auto

Servicii de refinantare auto MC Amanet

Daca aveți in derulare , la noi sau la alta instituție ,  un împrumut cu garanție auto fără deposedare  , si doriți sa suplimentați suma împrumutata , scrieți-ne sau sunați-ne la numarul de telefon 0723 659 709 pentru a găsi împreuna solutia potrivita nevoilor dvs.

Va stăm la dispoziție cu toata logistica derulării operațiunilor de refinanțare in oricare din situațiile menționate.

Suntem deschiși către orice varianta care va permite sa va achitați contractul încheiat cu societatea noastră in condiții favorabile pentru ambele parți.

Daca aveți mașina la un alt amanet auto , va putem ajuta sa o recuperați si sa o aduceți la noi , va oferim  bonus suplimentarea sumei împrumutate , 15 zile gratis si un comision inferior celui plătit către cealaltă instituție de creditare.

Aflați mai multe detalii de la colegii noștri de la Relatii Clienti la numărul 0723 659 709.