CREDIT PE LOC CU MASINA GAJ   LA MC AMANET AUTO – cea mai simpla si rapida  metoda de finantare cu garantie auto

Stii cat trebuie sa stai la banca pentru un credit ? Stii ce proces birocratic lung si anevoios trebuie sa parcurgi ? Stii cate acte , declaratii si documente justificative trebuie sa aduci ? Stii cate texa ti se impun : taxa de acordare , taxa de risc , taxa de analiza dosar , etc ? Stii ca dupa atata chin prin care treci , este posibil la final sa fii respins ?

Noi iti propunem sa iti rezolvi impasul financiar in care te afli sau urgenta care a aparut in viata ta SIMPLU si RAPID ! In 15 min , fara adeverinta de venit sau alte acte justificative , fara taxe, drumuri  si comisioane inutile , poti obtine pe loc imprumutul dorit . In doar 15 minute ! Cu buletinul , masina si actele masinii. Atat ! Nu te intrebam nimic in plus. Doar cu un singur comision lunar , cuprins intre 3% si 10% din valoarea sumei imprumutate. Pare simplu , nu ?

Este insa foarte important sa alegi cel mai sigur Amanet Auto unde sa iti lasi masina in siguranta , si sa primesti cea mai buna oferta pentru nevoile tale ,  si mai ales sa gasesti oamenii potriviti ,  profesionisti si de incredere cu care vrei sa colaborezi in astfel de situatii.

La MC Amanet Auto pretuim fiecare client indiferent de suma imprumutata sau de masina amanetata si oferim oricui ne trece pragul aceleasi servicii profesioniste , de 10 ani de zile. De 10 ani de zile lucram cu si pentru oameni curajosi , independenti , intreprinzatori , dinamici. Pentru clientii nostri care au gasit mereu la noi intelegere si rezolvare la problemele lor.

Fiind printre primele case de amanet auto infiintate in Bucuresti si in Romania , am oferit inca de la inceput servicii profesioniste , o alternativa legala celor care au nevoie rapid de o suma de bani fara a prezenta adeverinta de venit sau a justifica pentru ce le sunt necesari banii imprumutati. Ani de zile am lucrat  si ne-am imbunatatit ofertele si serviciile oferite in interesul clientilor , incat fiecare contract sa se incheie amiabil si in beneficiul ambelor parti. Am fost primii care au oferit clientilor interesati servicii de promovare in vederea vanzarii autoturismelor amanetate  astfel incat nimeni nu a ‘pierdut’ masina in amanet, fiecare client a maximizat , atat cat a considerat necesar castigul  de pe urma instrainarii autoturismului ce il detinea.

 

Conditii de acceptare in amanet pentru autoturisme, utilitare, barci, motociclete, scutere

 1. Autoturismul/motocicleta/utilajul/barca/scuterul sa fie  proprietatea  dvs.
 2. Sa aveti in orginal asupra dvs. in momentul incheierii contractului de amanet auto , actul personal de identitate ( buletinul sau cartea de identitate pentru cetatenii romani sau pasaportul sau permisul de sedere pentru cetatenii straini  )
 3. Pentru autoturismele inmatriculate pe firma , este necesara stampila , Certificatul de Inmatriculare  si Actul Constitutiv al firmei
 4. Sa aveti in original cartea de identitate a autoturismului , certificatul de inmatriculare  si cheia/cheile dupa caz
 5. Autoturismul poate sa fie inscris in circulatie in Romania, provizoriu sau permanent, sau oriunde in lume daca se face dovada detinerii lui cu acte legale perfect valabile .
 6. Pe toata durata contractului, autoturismul/motocicleta/utilitara/barca ramane in custodia noastra, in parcul nostru auto securizat  , cu garaje incluse , supravegheat video,  pazit non stop, monitorizat de firma de paza ,  in conditii de maxima siguranta si discretie.
Conditii-amanetare-masina

Comision amanet auto

 1. Comisionul poate fi negociat , in functie de vechimea masinii ,  a gradului de uzura sau  a valorii creditului oferit ; va rugam sa ne contactati pentru a va face o evaluare primara si sa va oferim cea mai buna oferta ;
 2. Comisionul nostru este de maximum 0,33 % pe zi ( aprox. 10% din valoarea sumei imprumutate pe o perioada contractuala de 30 zile ), dar poate scadea pana la jumatate in functie de valoarea bunului amanetat, de valoarea si durata contractului , de gradul de uzura, sau de discount-urile si ofertele la momentul incheierii contractului
 3. Se va intocmi un proces verbal de primire-predare a bunului amanetat  cu fotografii detaliate atasate ,atat la semanarea contractului cat si la sfarsitul lui, cand bunul va reintra in posesia proprietarului, dupa achitarea intregrala a contractului de imprumut si a comisionului datorat.
 4. Contractul se poate prelungi, fara limite, singura conditie este sa se achite la termenul scadent comisionul datorat.
 5. Proprietarului ii este permis oricand pe perioada desfasurarii creditului, accesul la autovehicul  cu un posibil cumparator, in vederea vanzarii acestuia catre un tert cumparator , caz in care va achita catre noi suma imprumutata si comisionul datorat si va pastra diferenta de bani din vanzarea masinii.
 6. Proprietarului i se ofera posibilitatea de a promova si vinde autoturismul amanetat in vederea achitarii contractului , la un pret de vanzare liber negociat , pastrand diferenta de bani rezultata din pretul de vanzare al masinii si suma achitata pentru inchiderea contractuli de amanet ; In cazul in care proprietarul nu vrea sa se ocupe personal de vanzarea masinii , firma noastra poate asigura tot suportul necesar
 7. In cazul neprezentarii, la expirarea contractului de 30 de zile, mai beneficiati de o perioada de 10 zile de gratie, dupa care , bunul amanetat este valorificat de firma creditoare pe seama debitorului  in vederea recuperarii imprumutului datorat. Oricand pana la instrainarea definitiva a bunului amanetat catre o terta persoana , in caz ca doreste , clientul poate negocia  recuperarea bunului si achitarea sumelor restante. Datoria dvs. fata de noi se sterge in momentul in care bunul amanetat este vandut , indiferent de pretul obtinut pe piata libera.

Conditii si comisoane

Suma acordata si comisionul :

–Contractul pentru amanet auto se incheie, de obicei, pe o perioada  de 30 de zile,cu un comision recalculabil la 15 zile ,  cu posibilitatea de prelungire, daca nu se negociaza altfel ; asadar , daca achitati contractul in maximum 15 zile de la data semnarii , achitati doar jumatate din comisionul datorat in contract.

-Sumele imprumutate variaza in functie de valoarea bunului amanetat si a nevoilor clientilor , acordam credite de la cateva sute de euro pana la cateva zeci de mii de euro pe contract. Plata se face pe loc , in numerar sau in cont.
– Comisionul nostru este de maxim 0,33 % pe zi ( aproximativ 10% din valoarea sumei imprumutate ), dar poate creste/scade in functie de valoarea bunului amanetat,  de valoarea contractului , de gradul de uzura, marca sau perioada de acordare a imprumutului.

Oferim imprumuturi  de  pana la 70% din valoarea pe piata libera a bunului amanetat, in functie de an, starea tehnica si estetica, acte , marca, etc.

Acceptam in amanet si masini mai vechi de 10 ani daca corespund tehnic si estetic.

Acte-amanet-auto

Acte necesare

– Act de identitate al persoanei care incheie contractul  ( si stampila , actele firmei – imputernicire ,CUI si Actul Constitutiv )   in cazul in care autoturismul este inmatriculat pe firma )

De asemenea la incheierea contractului, sunt necesare toate actele cheile si toate  autovehiculului in original : carte, talon si eventual istoric ( act de achizitie, contract de vanzare cumparare, etc  ), acte ce vor ramane in custodia noastra, alaturi de autoturismul amanetat pana la achitarea  contractului.

Durata contractului

-perioada minima contractuala este de 30 zile.
-contractul se incheie pe o perioada de 30 de zile si se poate prelungi pentru perioade consecutive de 30 zile , pentru orice perioada de timp,.
-dupa 30 de zile (la expirarea contractului) trebui sa veniti cu comisionul pentru prelungire de contract, sau cu toti bani pentru achitarea contractului.
-in cazul neprezentarii la expirarea contractului de 30 de zile, va mai este oferit un termen de 5 zile de gratie  BONUS, FARA DOBANDA si 10 zile de gratie cu penalizari.

Returnarea autoturismului

-returnarea autoturismului se face dupa achitarea contractului in totalitate, in baza unui proces de predare primire, asemanator celui de la incheierea contractului.

Clientul are obligatia sa verifice starea autoturismului la scoaterea lui din amanet, orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in consideratie.