Mares Credit SRL este o societate infintata in anul 2014 , avand capital 100% romanesc   , fiind inscrisa in Registrul de Evidenta al BNR  sub numarul : RE-PJR-41-036426/02.06.2014 ; cu alte cuvinte, avem legalitatea sa oferim imprumuturi rapide, cu garantii mobile (AUTO, AUTOTURISME , UTILIATARE , MOTOCICLETE, BARCI), pentru perioade scurte sau medii de timp, atunci cand sunteti in impas si aveti nevoie de bani lichizi intr-un timp foarte scurt.

Puteti vedea review-uri despre activitatea noastra pe pagina noastra de Facebook MC AMANET AUTO sau in Google Reviews

                                          NU VA LASATI MASINA ORIUNDE , APELATI LA PROFESIONISTI

 

Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul auto si fiind printre primele case de amanet specializate exclusive pe amanetul auto aparute in Romania , MC AMANET AUTO se mandreste cu o reputatie impecabila , nici un client , din sutele de contracte incheiate in ultimii ani , nu a ramas nemultumit de serviciile noastre. De ce ? Simplu :  am oferit mereu alternative , solutii personalizate  si posibilitati variate  de a finaliza contractul in asa fel incat toti clientii nostri sa ramana multumiti. Am inteles inca de la inceput ca un client multumit va atrage dupa sine multi altii, asa ca  am tratat fiecare client cu maximum de seriozitate , respect , discretie si confidentialitate.

Localizati la intrarea in Bucuresti , pe str. Laurentiu Raiciu nr. 2 , Popesti-Leordeni , langa Gama Residence, la 5 min distanta de Targul de Masini  AUTOVIT , intr-o zona rezidentiala, bine dezvoltata , oferim clientilor nostri un mediu placut, comfortabil, sigur, usor accesibil si mai ales discret pentru a incheia contractul in conditii de maxima siguranta si confidentialitate.

 

                                           DISPONIBILI NON STOP

 

Pentru ca ne-am obisnuit sa avem clienti dinamici si nu se stie niciodata cand apare nevoia , ne puteti contacta NON STOP, indiferent de ora  la numarul de urgenta     0728 061 799  pentru a stabili o programare rapida la sediul nostru din str. Laurentiu Raiciu nr. 2 , Popesti-Leordeni, la intrarea in Bucuresti , si a accesa imprumutul dorit.

                                             PARTENERUL DVS. DE INCREDERE

 

Acceptam in amanet orice bun mobil motorizat ( autoturism , utilitare , motociclete , scutere, barci , etc )

Oferim conditii avantajoase de acordare si  rambursare a imprumutului , comision minim garantat  ,  fara alte taxe ascunse  , depozitarea bunului amanetat in conditii de siguranta si discretie maxima , autoturismele vor fi parcate in parc auto inchis , dotat cu garaje , supraveghere video  paza umana si canina  non stop si monitorizare firma de paza.

                                                         CUI NE ADRESAM ?

Suntem deschisi sa servim nevoile fiecarui tip de client , si acordam atentie si seriozitate atat clientilor care imprumuta o suma mica , dar mai ales deservim cu precadere acea categorie de clientela cu o putere materiala peste medie , care aflata in momente de lipsa de lichiditati are nevoie de un influx rapid de capital si nu este dispusa sau nu poate  sa astepte sau sa  infrunte birocratia unui imprumut de la banca sau din alte surse. Avand clienti dinamici si intreprinzatori , adeseori sumele imprumutate sunt necesare unor investitii sau platilor de salarii sau de furnizori in perioade mai putin productive, astfel ca devenim pentru clientii nostrii adevarati parteneri la nevoie. Suntem mandri sa vedem oameni ce au imprumutat sume considerabile de la noi ca au reusit in investitiile ce le-au facut sau ca au depasit cu bine momentele de cumpana, asta ne ofera noua satisfactia profesionala ca am reusit , intr-un domeniu ce este de multe ori asimilat viciului sau neincrederii, sa ne cladim cu legitimitate si seriozitate un loc aparte , unde oferim servicii de bun simt si profesionalism , caci de ce nu , daca tot te indreapta nevoile catre o casa de amanet , macar sa ai comfortul si certitudinea ca vei gasi oameni corecti , sinceri si profesionisti cu care vei colabora.

Amanet Auto – ce inseamna asta?

Cu siguranta te-ai uitat pe History sau Discovery la emisiunile despre casele de amanet. Acolo, asa cum se intampla si in Romania, lucrurile sunt destul de simple: vii cu un obiect a carui valoare este evaluata si primesti o suma de bani in schimbul acelui obiect, pe care il poti recupera ulterior returnand suma de bani. Adica exact ca la orice banca, ce iti ofera o suma de bani garantata cu ipoteca , numai ca aici primesti banii pe loc. La fel functioneaza si un Amanet Auto, la care in loc de tablouri, telefoane sau bijuterii din aur duci o masina. Masina este evaluata si primesti o anumita suma de bani imprumut, pe o perioada de timp stabilita in contract. Totul legal, tranzactiile facandu-se exclusiv prin documente oficiale, semnate si stampilate, de catre firma autorizata, platitoare de impozite.

Asta nu este un fel de ‘samsareala’?

Samsar se numeste acea persona particulara care cauta sa cumpere cat mai ieftin si a vanda cat mai scump si care nu plateste taxe si impozite pentru profitul ce il realizeaza…Ceea ce nu este cazul in situatia unui credit cu masina de la un amanet auto. Pentru ca cei de la MC Amanet Auto nu sunt interesati sa ramana cu masina ta. Adica nu iti ofera un imprumut de bani cu dobanzi aberante, ci un imprumut pe care esti in stare sa-l returnezi, ca sa fii un client fericit si ca sa ne recomanzi si altora in nevoie de lichidati urgente.

Ce se intampla cu masina mea?

Masina cu care garantezi creditul este pusa intr-un parc auto inchis  dotat cu garaj acoperit, pazit si monitorizat video, pe toata durata creditului cu garantie auto. Masina nu se misca niciun centimetru de cand este adusa de client, pana cand o ridica: se noteaza numarul de kilometri, se fac poze la masina pentru eventuale zgarieturi si se returneaza in aceeasi stare. Clientul poate veni in orice zi sa isi vada masina , sa ia ceva din ea in caz ca a uitat ceva, sau sa o vanda , daca doreste, catre un tert comparator la un prêt liber negociat de acesta.

Pot sa imi pierd masina?

Clientul nu poate sa piarda masina amanetata decat daca vrea acest lucru. MC Amanet Auto nu vrea sa ramana cu automobilul clientului, ci vrea doar sa-si recupereze banii. Asa ca daca nu returneaza imprumutul la data stabilita de comun acord, clientul mai beneficiaza de 10 zile de gratie, fara dobanda penalizatoare.

Perioada de gratie se poate prelungi chiar si la 30 de zile in cazul in care clientul doreste sa scoata masina la vanzare. Nu ii vinde nimeni masina, el si-o vinde singur cu ce suma de bani vrea si returneaza doar banii imprumutati si comisionul stabilit in contract, restul ii revin lui. Daca doreste, cei de la MC Amanet Auto  il pot ajuta  cu pregatirea de vanzare, adica un detailing profesional cu abur, poze profesionale, ii pot pune masina la vanzare pe toate site-urile de vanzari auto si pot pune ori numarul lui de telefon si negociaza el pretul masinii, ori se pune numarul de telefon al amanetului si specifica pretul la care vrea sa vanda masina (daca doreste acest lucru). Actele de vanzare cumparare se fac la sediul MC Amanet Auto, el incaseaza toata suma si plateste doar suma imprumutata si comisionul specificat clar in contract, pastrand , evident diferenta de bani rezulatata din vanzarea masinii.

Cu alte cuvinte, orice client are tot sprijinul si toate ocaziile ca sa-si recupereze masina fara probleme. Dar daca acesta nu ne contacteaza dupa cele 30 de zile din contract, el totusi mai beneficiaza de 10 zile de gratie. Daca tot nu putem contacta clientul, in a 11-a zi se scoate masina la vanzare, conform contractului, pentru recuperarea imprumutului cu gaj auto. Masina se scoate la vanzare in numele clientului strict pentru recuperarea imprumutului si a comisioanelor datorate , conform contractului semant, clientului revenindu-i sarcina de a perfecta actele de vanzare cumparare , adica de a oferi noului proprietar certificatul fiscal in vederea inmatricularii.

 

Cui i se adreseaza acest tip de credit cu garantie auto?

Oricarei persoane fizice sau juridice responsabile. Chiar daca sunt cele mai mici dobanzi de pe piata, cele mai avantajoase conditii si mingea este mereu in terenul clientului, trebuie retinut ca e nevoie de o responsabilitate destul de mare. Mai precis, daca stii ca nu iti dramuiesti bine banii, mai bine nu apelezi la un astfel de credit. Sau daca apelezi si crezi ca e posibil sa nu platesti comisionul, e recomandat sa fii dispus sa vinzi masina mai degraba decat sa o pierzi.

Clientul nu are niciun motiv sa abandoneze masina deoarece el nu trebuie decat sa spuna ca doreste sa vanda masina si se ocupa de tot cei de la amanet, el incasand diferenta de bani. Din fericire, pana acum au fost foarte putine cazuri de clienti care au dorit sa-si scoata masinile amanetate la vanzare.

Ce conditii trebuie sa indeplinesc ca sa iau un credit rapid cu garantie auto?

 1. Sa ai un autoturism care are o valoare de vanzare de minimum 1000 euro;
 2. Masina trebuie sa fie pe numele tau personal in acte sau inregistrata la Administratia Financiara pe numele tau ( chiar daca in cartea masinii apare inca fostul proprietar , daca la Administratia Financiara este inscrisa pe numele tau iti atesta legimitatea proprietatii;
 3. Suma care poate fi imprumutata este de la 500 Euro la 100.000 de Euro.

 

Suni la MC Amanet Auto si automobilul este evaluat la telefon, stiind pe loc care este suma maxima pe care o poti imprumuta.Vii la noi la sediu cu masina si semnezi contractul de amanet auto.  Dupa semnarea contractului, clientul preda cartea, talonul, cheile si masina, primind la schimb suma ceruta in mai putin de 30 min.

Masina este ulterior tinuta in garaj, pazita si monitorizata video, fara ca sa fie miscata pe toata durata contractului. Plata lunara a comisionului se poate face si prin transfer bancar, Western Union, transfer OMV si asa mai departe. La finalul imprumutului, cand se restituie suma si masina este returnata, trebuie sa vina proprietarul ( sau imputernicitul acestuia ) pentru semnarea documentelor de inchidere a contractului.

 

De ce sa-i aleg pe cei de la MC Amanet Auto?

 1. Suntem singura firma de amanet autoturisme care ofera posibilitatea ca masina-garantie sa fie tinuta in garaj inchis ( nu doar acoperit ) , in siguranta, pentru DISCRETIE 100%. Clientul poate veni oricand sa o vada.
 2. Oferim imprumuturi de pana la 50.000 de Euro in aceeasi zi sau de pana la 100.000 de Euro obtinuti a doua zi;
 3. Se pot amaneta si masini pe firma, iar in acest caz comisionul platit este trecut la cheltuieli si se deduce din impozitul pe profit;
 4. Suntem printre putinele firme din Romania care au oferit si ofera posibilitatea clientului sa-si vanda masina direct din parcul auto. Asta demonstreaza ca cel care aduce masina garantie nu o poate pierde;
 5. Avem o experienta de 4 ani in domeniu si nimeni nu a plecat nemultumit de la noi. Se pune foarte mare accent pe calitatea serviciilor oferite
 6. Nu iti cerem adeverinta de venit, nu te intreabam ce faci cu banii si nu este nevoie de alte acte decat: cartea masinii, talonul si buletinul proprietarului;
 7. Cel mai important aspect este ca nu vrem ca tu sa-ti pierzi masina cu care ai garantat imprumutul. De aceea te vom ajuta sa o vinzi, astfel incat noi sa ne recupereze banii si tu sa ramai cu diferenta de bani.
 8. Suntem singurul amanet auto din Bucuresti si Ilfov disonibil ORICAND , fara program fix , astefel ca poti imprumuta suma de bani de care ai nevoie la orice ora.
 9. Suntem amanetul cu cele mai lejere conditii de acordare si cu cele mai flexibile conditii de rambursare .
 10. Suntem singurii din domeniul amanetului auto care accepta sa iti suplimenteze creditul dorit daca garantia acopera suma solicitata

.

 

 

.

Contactati-ne
Evaluare rapida

Timpul de evaluare a bunului amanetat este unul restrans, urmand ca plata sa fie efectuata intr-un interval de 15 minute.

Comision avantajos

Direct proportional cu valoarea contractului, oferim clientilor posibilitatea de a negocia nivelul comisionului.

Solutii variate

In functie de necesitati, configuram solutii de creditare pentru a iesi mai repede din respectivul impas financiar.

Bonusuri

Dupa trecerea termenului limita va oferim un bonus de 10 zile in care puteti efectua plata fara dobanda.

Locatie sigura si discreta

Puteti ajunge in cel mai scurt timp la locatia noastra, indiferent daca alegeti transportul in comun sau autoturismul personal.

Flexibilitate

Garantiile auto – moto acceptate sunt variate, pornind de la clasicele autoturisme si terminand cu scutere, barci, motociclete sau skyjet-uri.