MC Amanet Auto este o societate infiintata in anul 2014 , avand capital 100% romanesc   , fiind inscrisa in Registrul de Evidenta al BNR  sub numarul : RE-PJR-41-036426/02.06.2014 ; cu alte cuvinte, avem legalitatea sa oferim imprumuturi rapide prin contracte de amanet , cu garantii mobile (AUTO, AUTOTURISME , UTILITARE , MOTOCICLETE, BARCI), pentru perioade scurte sau medii de timp, atunci cand sunteti in impas si aveti nevoie de bani lichizi intr-un timp foarte scurt.

Puteti vedea review-uri despre activitatea noastra pe pagina noastra de Facebook MC AMANET AUTO sau in Google Reviews.

Amanetare-masina-pe-loc

Nu va lasati masina oriunde, apelati la profesionisti

Cu o experienta de peste 25 de ani in domeniul auto si fiind printre primele case de amanet specializate exclusive pe amanetul auto aparute in Romania , MC AMANET AUTO se mandreste cu o reputatie impecabila , nici un client , din sutele de contracte incheiate in ultimii ani , nu a ramas nemultumit de serviciile noastre. De ce ? Simplu :  am oferit mereu alternative , solutii personalizate  si posibilitati variate  de a finaliza contractul in asa fel incat toti clientii nostri sa ramana multumiti. Am inteles inca de la inceput ca un client multumit va atrage dupa sine multi altii, asa ca  am tratat fiecare client cu maximum de seriozitate , respect , discretie si confidentialitate.

Localizati la intrarea in Bucuresti , pe str. Laurentiu Raiciu nr. 2 , Popesti-Leordeni , langa Gama Residence, la 5 min distanta de Targul de Masini  AUTOVIT , intr-o zona rezidentiala, bine dezvoltata , oferim clientilor nostri un mediu placut, comfortabil, sigur, usor accesibil si mai ales discret pentru a incheia contractul in conditii de maxima siguranta si confidentialitate.

Disponibili non stop

Pentru ca ne-am obisnuit sa avem clienti dinamici si nu se stie niciodata cand apare urgenta , ne puteti contacta NON STOP, indiferent de ora  la numarul de urgenta     0728 061 799  pentru a stabili o programare rapida la sediul nostru din str. Laurentiu Raiciu nr. 2 , Popesti-Leordeni, la intrarea in Bucuresti , si a accesa imprumutul dorit.

Despre-MC-Amanet

Partenerul dvs. de incredere

Acceptam in amanet orice bun mobil motorizat ( autoturism , utilitare , motociclete , scutere, barci , etc )

Oferim conditii avantajoase de acordare si  rambursare a imprumutului , comision minim garantat  ,  fara alte taxe ascunse  , depozitarea bunului amanetat in conditii de siguranta si discretie maxima , autoturismele vor fi parcate in parcul nostru auto inchis de la adresa sediului , dotat cu garaje , supraveghere video  paza umana si canina  non stop si monitorizare firma de paza.

Cui ne adresam?

Suntem deschisi sa servim nevoile fiecarui tip de client  persoane fizice si juridice , si acordam atentie si seriozitate atat clientilor care imprumuta o suma mica , dar mai ales deservim cu precadere acea categorie de clientela cu o putere materiala peste medie , care aflata in momente de lipsa de lichiditati are nevoie de un influx rapid de capital si nu este dispusa sau nu poate  sa astepte sau sa  infrunte birocratia unui imprumut de la banca sau din alte surse. Avand clienti dinamici si intreprinzatori , adeseori sumele imprumutate sunt necesare unor investitii sau platilor de salarii sau de furnizori in perioade mai putin productive, astfel ca devenim pentru clientii nostrii adevarati parteneri la nevoie. Suntem mandri sa vedem oameni ce au imprumutat sume considerabile de la noi ca au reusit in investitiile ce le-au facut sau ca au depasit cu bine momentele de cumpana, asta ne ofera noua satisfactia profesionala ca am reusit , intr-un domeniu ce este de multe ori asimilat viciului sau neincrederii, sa ne cladim cu legitimitate si seriozitate un loc aparte , unde oferim servicii de bun simt si profesionalism , caci de ce nu , daca tot te indreapta nevoile catre o casa de amanet , macar sa ai confortul si certitudinea ca vei gasi oameni corecti , sinceri si profesionisti cu care vei colabora.

MC-Amanet-auto

Amanet Auto – ce inseamna asta?

Cu siguranta te-ai uitat pe History sau Discovery la emisiunile despre casele de amanet. Acolo, asa cum se intampla si in Romania, lucrurile sunt destul de simple: vii cu un obiect a carui valoare este evaluata si primesti o suma de bani in schimbul acelui obiect, pe care il poti recupera ulterior returnand suma de bani. Adica exact ca la orice banca, ce iti ofera o suma de bani garantata cu ipoteca , numai ca la casa de amanet auto  primesti banii pe loc fara alte intrebari , justificari , declaratii sau comisioane.

O casa de Amanet Auto functioneaza la fel ca oricare casa de amanet , la care , in loc de tablouri, telefoane sau bijuterii din aur ,  lasi spre amanetare o masina. Masina este evaluata si primesti o anumita suma de bani imprumut, pe o perioada de timp stabilita in contract. Totul legal, tranzactiile facandu-se exclusiv prin documente oficiale, semnate si stampilate, de catre firma autorizata, inregistrata in evidentele BNR si platitoare de taxe si impozite , la fel ca orice alta firma.

Suni la MC Amanet Auto si automobilul este evaluat la telefon, stiind pe loc care este suma maxima pe care o poti imprumuta.Vii la noi la sediu cu actele si masina  si semnezi contractul de amanet auto.  Dupa semnarea contractului, se preda cartea, talonul, cheile si masina, si primesti la schimb suma ceruta. Totul in maximum 15 minute.

Masina este ulterior fotografoata si depozitata in parcul nostru auto inchis, dotat cu garaj, pazita si monitorizata video, fara ca sa fie miscata pe toata durata contractului. Plata lunara a comisionului se poate face fie in numerar la sediul nostru , fie prin transfer bancar, Western Union, Revolut si asa mai departe. La finalul imprumutului, cand se restituie suma si masina este returnata, trebuie sa vina proprietarul ( sau imputernicitul acestuia ) pentru semnarea documentelor de inchidere a contractului.

De ce sa-i aleg pe cei de la MC Amanet Auto?

  1. Suntem singura firma de amanet autoturisme care ofera posibilitatea ca masina-garantie sa fie tinuta in garaj inchis ( nu doar acoperit ) , in siguranta, pentru DISCRETIE 100%. Clientul poate veni oricand sa o vada.
  2. Oferim imprumuturi de pana la 50.000 de Euro in aceeasi zi sau de pana la 100.000 de Euro obtinuti a doua zi;
  3. Se pot amaneta si masini pe firma, iar in acest caz comisionul platit este trecut la cheltuieli si se deduce din impozitul pe profit;
  4. Suntem printre putinele firme din Romania care au oferit si ofera posibilitatea clientului sa-si vanda masina direct din parcul auto. Asta demonstreaza ca cel care aduce masina garantie nu o poate pierde;
  5. Avem o experienta de 8 ani in domeniu si nimeni nu a plecat nemultumit de la noi. Se pune foarte mare accent pe calitatea serviciilor oferite
  6. Nu iti cerem adeverinta de venit, nu te intreabam ce faci cu banii si nu este nevoie de alte acte decat: cartea masinii, talonul si buletinul proprietarului;
  7. Cel mai important aspect este ca nu vrem ca tu sa-ti pierzi masina cu care ai garantat imprumutul. De aceea te vom ajuta sa o vinzi, astfel incat noi sa ne recupereze banii si tu sa ramai cu diferenta de bani.
  8. Suntem singurul amanet auto din Bucuresti si Ilfov , Calarasi  disponibil ORICAND , fara program fix , astefel ca poti imprumuta suma de bani de care ai nevoie la orice ora.
  9. Suntem amanetul cu cele mai lejere conditii de acordare si cu cele mai flexibile conditii de rambursare .
  10. Suntem singurii din domeniul amanetului auto care accepta sa iti suplimenteze creditul dorit daca garantia acopera suma solicitata

.

 

 

.

Contactati-ne
Evaluare rapida

Timpul de evaluare a bunului amanetat este unul restrans, urmand ca plata sa fie efectuata intr-un interval de 15 minute.

Comision avantajos

Direct proportional cu valoarea contractului, oferim clientilor posibilitatea de a negocia nivelul comisionului.

Solutii variate

In functie de necesitati, configuram solutii de creditare pentru a iesi mai repede din respectivul impas financiar.

Bonusuri

Dupa trecerea termenului limita va oferim un bonus de 10 zile in care puteti efectua plata fara dobanda.

Locatie sigura si discreta

Puteti ajunge in cel mai scurt timp la locatia noastra, indiferent daca alegeti transportul in comun sau autoturismul personal.

Flexibilitate

Garantiile auto – moto acceptate sunt variate, pornind de la clasicele autoturisme si terminand cu scutere, barci, motociclete sau skyjet-uri.