Mares Credit SRL este o societate infintata in anul 2014 , avand capital 100% romanesc  , functionand dupa normele si sub stricta supraveghere BNR ca o casa de amanet al carei unic obiect de activitate il reprezinta amanetarea sau gajul AUTO , fiind inscrisa in Registrul de Evidenta al BNR  sub numarul : RE-PJR-41-036426/02.06.2014 ; cu alte cuvinte, avem legalitatea sa oferim imprumuturi rapide, cu garantii materiale (AUTO, AUTOTURISME , UTILIATARE, CAMIOANE, UTILITARE, UTILAJE, MOTOCICLETE, BARCI ), pentru perioade scurte de timp, atunci cand sunteti in impas si aveti nevoie de bani lichizi intr-un timp foarte scurt.

 

                                          NU VA LASATI MASINA ORIUNDE , APELATI LA PROFESIONISTI

 

Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul auto si fiind printre primele case de amanet auto aparute in Romania , MC AMANET AUTO se mandreste cu o reputatie impecabila , nici un client , din sutele de contracte incheiate in ultimii ani , nu a ramas nemultumit de serviciile noastre. De ce ? Simplu :  am oferit mereu alternative , solutii personalizate  si posibilitati variate  de a finaliza contractul in asa fel incat toti clientii nostri sa ramana multumiti. Am inteles inca de la inceput ca un client multumit va atrage dupa sine multi altii, asa ca  am tratat fiecare client cu maximum de seriozitate , respect , discretie si confidentialitate.

Localizati la granita dintre sector 4 Bucuresti si Popesti Leordeni , pe str. Laurentiu Raiciu nr. 2 , la 5 min distanta de AUTOVIT sau BIG BERCENI oferim clientilor nostri un mediu placut, comfortabil, sigur, usor accesibil si prietenos pentru a incheia contractul in conditii de maxima siguranta si confidentialitate.

 

                                           DISPONIBILI NON STOP

 

Pentru ca ne-am obisnuit sa avem clienti dinamici si nu se stie niciodata cand apare nevoia , ne poti contacta NON STOP, indiferent de ora  la numarul de urgenta     0728 061 799  pentru a stabili o programare rapida la sediul nostru din str. Laurentiu Raiciu nr. 2 , Popesti Leordeni si a accesa imprumutul dorit.

 

                                             PARTENERUL DVS. DE INCREDERE

 

Acceptam in amanet orice bun mobil motorizat ( autoturism , utilitare , camioane , utilaje , motociclete , scutere, barci , etc ) , indiferent daca este inscris in Romania sau oriunde in Europa sau SUA , indiferent de an , starea tehnica sau estetica

Oferim conditii avantajoase de acordare si  rambursare a imprumutului , comision corect , fara alte taxe ascunse  , depozitarea bunului amanetat in conditii de siguranta si discretie maxima , in parc auto inchis , dotat cu garaje , monitorizare video si paza non stop.

.

 

 

.

Contactati-ne
Evaluare rapida

Timpul de evaluare a bunului amanetat este unul restrans, urmand ca plata sa fie efectuata intr-un interval de doua ore.

Comision avantajos

Direct proportional cu valoarea contractului, oferim clientilor posibilitatea de a negocia nivelul comisionului.

Solutii variate

In functie de necesitati, configuram solutii de creditare pentru a iesi mai repede din respectivul impas financiar.

Bonusuri

Dupa trecerea termenului limita va oferim un bonus de cinci zile in care puteti efectua plata fara dobanda.

Locatie centrala

Puteti ajunge in cel mai scurt timp la locatia noastra, indiferent daca alegeti transportul in comun sau autoturismul personal.

Flexibilitate

Garantiile auto – moto acceptate sunt variate, pornind de la clasicele autoturisme si terminand cu utilaje sau camioane.