CREDIT CU MASINA LA MC AMANET AUTO – cea mai simpla metoda de finantare cu garantie auto

In ultimii ani au aparut pe piata tot felul de firme care iti ofera bani in schimbul unei garantii cu masina. Este insa foarte important sa alegi cel mai sigur  Amanet Auto unde sa iti lasi masina in siguranta , si sa primesti cea mai buna oferta pentru nevoile tale… La MC Amanet Auto pretuim fiecare client indiferent de suma imprumutata sau de masina amanetata si oferim oricui ne trece pragul aceleasi servicii profesioniste , de ani de zile.

CONDITII DE ACCEPTARE  IN AMANET PENTRU AUTOTURISME, UTILITARE, BARCI , MOTOCICLETE , SCUTERE

 

 1. Autoturismul/motocicleta/utilajul/barca/scuterul sa fie in proprietatea  dvs ( ori datele dvs. de identificaresa sa fie  trecute in cartea de identitate a bunului amanetat ori sa aveti un contract de vanzare cumparare care sa va ateste titul de proprietar al bunului ce doriti sa il amanetati  ;
 2. Sa aveti in orginal asupra dvs. in momentul incheierii contractului de amanet , actul personal de identitate ( buletinul sau cartea de identitate pentru cetatenii romani sau pasaportul sau permisul de sedere pentru cetatenii straini  )
 3. Pentru autoturismele inmatriculate pe firma , este necesara stampila , Certificatul de Inmatriculare  si Actul Constitutiv al firmei
 4. Sa aveti in original cartea de identitate a autoturismului , talonul si cheia/cheile dupa caz
 5. Autoturismul poate sa fie inscris in circulatie in Romania, provizoriu sau permanent, sau oriunde in UE daca se face dovada detinerii lui cu acte legale perfect valabile .
 6. Pe toata durata contractului, autoturismul/motocicleta/utilitara/barca ramane in custodia noastra, in parcul nostru auto securizat   , cu garaje incluse , supravegheat video,  pazit non stop, monitorizat de firma de paza ,  in conditii de maxima siguranta si discretie.

         COMISIONUL

 1. Comisionul poate fi negociat , in functie de vechimea masinii ,  a gradului de uzura sau  a valorii creditului oferit  sau a actelor ce le detineti ; va rugam sa ne contactati pentru a va face o evaluare primara si a va oferi cel mai bun pret
 2. Comisionul nostru este de maximum 0,33 % pe zi ( aprox. 10% pe luna ), dar poate scadea in functie de valoarea bunului amanetat, de valoarea contractului , de gradul de uzura, marca , de actele de care dispuneti sau de perioada de acordare a imprumutului.
 3. Se va intocmi un proces verbal de primire-predare a bunului amanetat  cu fotografii detaliate atasate ,atat la semanarea contractului cat si la sfarsitul lui, cand bunul va reintra in posesia proprietarului, dupa achitarea intregrala a contractului de imprumut si a comisionului datorat.
 4. Contractul se poate prelungi, fara limite, singura conditie este sa se achite la termenul scadent comisionul datorat.
 5. Proprietarului ii este permis oricand pe perioada desfasurarii creditului, accesul la autovehicul  cu un posibil cumparator, in vederea vanzarii acestuia catre un tert comparator , caz in care va achita catre noi suma imprumutata si comisionul datorat si va pastra diferenta de bani din vanzarea masinii.
 6. In cazul neprezentarii, la expirarea contractului de 30 de zile, mai beneficiati de o perioada de 10 zile, cu  acelasi comision de 0,3%,zi  fara costuri ascunse + 10 zile BONUS, FARA DOBANDA, dupa care , bunul amanetat intra in posesia SC MARES CREDIT SRL pentru a fi valorificat in contul vanzatorului in vederea recuperarii creditului datorat. Oricand pana la instrainarea definitiva a bunului amanetat catre o terta persoana , in caz ca doreste , clientul poate negocia cu SC MARES CREDIT SRL recuperarea bunului si achitarea sumelor restante. Datoria dvs. fata de noi se sterge in momentul in care bunul amanetat intra in posesia noastra , indiferent de pretul obtinut pe piata libera.

Conditii si comisoane:

Suma acordata si comisionul :

–Contractul pentru amanet auto se incheie, de obicei, pe o perioada  de 30 de zile,cu un comision fix ,  cu posibilitatea de prelungire, daca nu se negociaza altfel ; in cazul achitarii inainte de termen, daca clientul se prezinta la sediul SC MARES CREDIR SRL in maximum 14 zile de la data incheierii contractului, poate plati doar jumatate din comisionul datorat .

-Sumele imprumutate variaza in functie de valoarea bunului amanetat si a nevoilor clientilor , acordam credite de la cateva sute de euro pana la cateva zeci de mii de euro pe contract.Plata se face pe loc
– Comisionul nostru este de maxim 0,33 % pe zi, dar poate creste/scade in functie de valoarea bunului amanetat,  de valoarea contractului , de gradul de uzura, marca sau perioada de acordare a imprumutului.

Oferim pana la 70% din valoarea pe piata libera a bunului amanetat, in functie de an, starea tehnica si estetica, acte , marca, etc.

Acceptam in amanet si masini mai vechi de 10 ani dace corespund ethnic si estetic.

Acte necesare:

– Act de identitate al persoanei care incheie contractul  ( si stampila , actele firmei ( imputernicire ,CUI si Actul Constitutiv ) si imputernicire  in cazul in care autoturismul este inmatriculat pe firma )

– In cazul in care persoana care incheie contractul nu este persoana trecuta in actele masinii, este necesar contractul de vanzare cumparare care atesta calitatea de proprietar.

De asemenea la incheierea contractului, sunt necesare toate actele autovehiculului in orginal : carte, talon si eventual istoric ( act de achizitie, contract de vanzare cumparare, etc  ), acte ce vor ramane in custodia noastra, alaturi de autoturismul amanetat pana la incheierea  contractului.

Durata contractului:

-perioada minima contractuala este de 30 zile.
-contractul se incheie pe o perioada de 30 de zile cu optiunea de prelungire la expirare (dupa 30 de zile).
-dupa 30 de zile (la expirarea contractului) trebui sa veniti cu rata pentru prelungire de contract, sau cu toti bani pentru incheierea contractului.
-in cazul neprezentarii la expirarea contractului de 30 de zile, va mai este oferit un termen de  10 zile de gratie  BONUS, FARA DOBANDA.

Cel mai de incredere amanet auto din Bucuresti si Ilfov

Obtine pe loc banii de care ai nevoie in schimbul masinii tale

Returnarea autoturismului:

-returnarea autoturismului se face dupa achitarea contractului in totalitate, in baza unui proces de predare primire, asemanator celui de la incheierea contractului.

Clientul are obligatia sa verifice starea autoturismului la scoaterea lui din amanet, orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in consideratie.