Mares Credit SRL este o societate infintata in anul 2014 , avand capital 100% romanesc   , fiind inscrisa in Registrul de Evidenta al BNR  sub numarul : RE-PJR-41-036426/02.06.2014 ; cu alte cuvinte, avem legalitatea sa oferim imprumuturi rapide, cu garantii mobile (AUTO, AUTOTURISME , UTILIATARE , MOTOCICLETE, BARCI, SI MAI NOU, ANTICHITATI SAU ORICE BUN DE VALOARE ), pentru perioade scurte sau medii de timp, atunci cand sunteti in impas si aveti nevoie de bani lichizi intr-un timp foarte scurt.

Puteti vedea review-uri despre activitatea noastra pe pagina noastra de Facebook MC AMANET AUTO sau in Google Reviews

                                          NU VA LASATI MASINA ORIUNDE , APELATI LA PROFESIONISTI

 

Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul auto si fiind printre primele case de amanet auto aparute in Romania , MC AMANET AUTO se mandreste cu o reputatie impecabila , nici un client , din sutele de contracte incheiate in ultimii ani , nu a ramas nemultumit de serviciile noastre. De ce ? Simplu :  am oferit mereu alternative , solutii personalizate  si posibilitati variate  de a finaliza contractul in asa fel incat toti clientii nostri sa ramana multumiti. Am inteles inca de la inceput ca un client multumit va atrage dupa sine multi altii, asa ca  am tratat fiecare client cu maximum de seriozitate , respect , discretie si confidentialitate.

Localizati la intrarea in Bucuresti , pe str. Laurentiu Raiciu nr. 2 , Popesti-Leordeni , langa Gama Residence, la 5 min distanta de Targul de Masini  AUTOVIT , intr-o zona rezidentiala, bine dezvoltata , oferim clientilor nostri un mediu placut, comfortabil, sigur, usor accesibil si mai ales discret pentru a incheia contractul in conditii de maxima siguranta si confidentialitate.

 

                                           DISPONIBILI NON STOP

 

Pentru ca ne-am obisnuit sa avem clienti dinamici si nu se stie niciodata cand apare nevoia , ne puteti contacta NON STOP, indiferent de ora  la numarul de urgenta     0728 061 799  pentru a stabili o programare rapida la sediul nostru din str. Laurentiu Raiciu nr. 2 , Popesti-Leordeni, la intrarea in Bucuresti , si a accesa imprumutul dorit.

                                             PARTENERUL DVS. DE INCREDERE

 

Acceptam in amanet orice bun mobil motorizat ( autoturism , utilitare , motociclete , scutere, barci , etc ) , sau antichitati si bunuri de valoare ( tablouri , schite , statui , vaze , mobilier vechi , etc )

Oferim conditii avantajoase de acordare si  rambursare a imprumutului , comision corect , negociabil ,  fara alte taxe ascunse  , depozitarea bunului amanetat in conditii de siguranta si discretie maxima , autoturismele vor fi parcate in parc auto inchis , dotat cu garaje , supraveghere video  paza umana si canina  non stop si monitorizare firma de paza.

                                                         CUI NE ADRESAM ?

Suntem deschisi sa servim nevoile fiecarui tip de client , si acordam atentie si seriozitate atat clientilor care imprumuta o suma mica , dar mai ales deservim cu precadere acea categorie de clientela cu o putere materiala peste medie , care aflata in momente de lipsa de lichiditati are nevoie de un influx rapid de capital si nu este dispusa sau nu poate  sa astepte sau sa  infrunte birocratia unui imprumut de la banca sau din alte surse. Avand clienti dinamici si intreprinzatori , adeseori sumele imprumutate sunt necesare unor investitii sau platilor de salarii sau de furnizori in perioade mai putin productive, astfel ca devenim pentru clientii nostrii adevarati parteneri la nevoie. Suntem mandri sa vedem oameni ce au imprumutat sume considerabile de la noi ca au reusit in investitiile ce le-au facut sau ca au depasit cu bine momentele de cumpana, asta ne ofera noua satisfactia profesionala ca am reusit , intr-un domeniu ce este de multe ori asimilat viciului sau neincrederii, sa ne cladim cu legitimitate si seriozitate un loc aparte , unde oferim servicii de bun simt si profesionalism , caci de ce nu , daca tot te indreapta nevoile catre o casa de amanet , macar sa ai comfortul si certitudinea ca vei gasi oameni corecti , sinceri si profesionisti cu care vei colabora.

.

 

 

.

Contactati-ne
Evaluare rapida

Timpul de evaluare a bunului amanetat este unul restrans, urmand ca plata sa fie efectuata intr-un interval de 15 minute.

Comision avantajos

Direct proportional cu valoarea contractului, oferim clientilor posibilitatea de a negocia nivelul comisionului.

Solutii variate

In functie de necesitati, configuram solutii de creditare pentru a iesi mai repede din respectivul impas financiar.

Bonusuri

Dupa trecerea termenului limita va oferim un bonus de 10 zile in care puteti efectua plata fara dobanda.

Locatie sigura si discreta

Puteti ajunge in cel mai scurt timp la locatia noastra, indiferent daca alegeti transportul in comun sau autoturismul personal.

Flexibilitate

Garantiile auto – moto acceptate sunt variate, pornind de la clasicele autoturisme si terminand cu scutere, barci, motociclete sau skyjet-uri.